Több Moto-okostelefon mutatkozott be

Több Moto-okostelefon mutatkozott be

2020. június 14. 10:12, Vasárnap
A célpontban ezúttal a középkategória és a belépő szint van.

A hónap elején a Lenovo több új típusról is lerántotta a leplet, ezzel tovább bővítve a meglévő kínálatot, viszont a csúcskategóriától továbbra is tartózkodnak, jó eséllyel azért, mert nem látják sok értelmét további prémium kategóriás megoldások piacra dobásának. Lássuk, mit kínál a friss hármas, amely két eltérő sorozatot egészít ki!

A Motorola One Fusion+ ugyan utolsóként mutatkozott be a nagyközönség előtt, viszont mégis érdemes ezzel a telefonnal indítani a felsorolást, hiszen a hardver tekintetében itt számíthatunk érdekesebb összeállításra. A telefon egy 6,5 hüvelykes IPS-kijelzőt kapott, ehhez a Full HD+ felbontás és a 19,5:9-es képarány csatlakozik, míg a teljesítményről a Snapdragon 730 chip gondoskodik, mégpedig 6 GB memória és egy meglehetősen méretes, ezúttal kereken 5000 mAh-s akkumulátor társaságában, így nagy gondunk sem a sebességgel, sem pedig az üzemidővel nem lesz. Ez utóbbi komponenshez ráadásul 15 wattos gyorstöltés jár, ami kicsit segít a kényelem fokozásában, bár a közvetlen elődként emlegetett Motorola One Hyper tavaly még 45 wattos változattal jelent meg a piacon. Érdekességként említhető az előugró panelen helyet kapott 16 megapixeles előlapi szelfikamera, amelyhez a hátoldalon 4 (sorrendben 64, 8, 5 és 2 megapixeles) érzékelő társul.

Ennél jóval gyengébb specifikációra támaszkodik a Moto G Fast, amely előlapi lyukkal, hátoldali ujjlenyomat-olvasóval, egy 6,4 hüvelykes, a HD+ felbontást támogató kijelzővel, a Snapdragon 665 chippel, 3 GB RAM-mal, 32 GB-os tárolóval, valamint némileg vízálló külsővel áll rendelkezésünkre, bár az utóbbi pontos IP-besorolását egyelőre nem árulták el. A 4G és az Android 10 jelenléte mellett a kereken 4000 mAh-s akkumulátor, a 10 wattos gyorstöltés, valamint a hátoldali tripla-kamera érdemel még említést, míg a hivatalos ár a tengerentúlon 200 dollártól indul. A Moto E még egy ennél is szerényebb típus, a sorozat hetedik generációját képviselő készülék 6,2 hüvelykes LCD-kijelzőt kapott, a Snapdragon 632 chip, 2 GB RAM, 32 GB-os tároló, a hagyományos jack-dugó, hátoldali iker-kamera, egy 3550 mAh-s akkumulátor, illetve a 4G és az Android 10 társaságában. Az ár 150 dollár, a megjelenés a hónap közepén esedékes.

A One Fusion+ ehhez képest nyilván drágább lesz, a hírek szerint Európában még ebben a hónapban megjelenik a telefon, amelynek induló ára itt 300 euró lesz.

Listázás a fórumban