Microsoft a bútoriparban

Microsoft a bútoriparban

2001. január 12. 22:32, Péntek
A luxus karosszékeket gyártó La-Z-Boy Inc., és a szoftveróriás Microsoft Corp. kedden hivatalosan is bemutatta az Internet évezredének nappaliba szánt, PC csatlakozókkal, és a webszörfhöz használatos mindenféle kütyüvel felszerelt trónját.

Az új szobadísz mi más nevet is kaphatott volna, mint az "Explorer". A névre rá is érdemelt, mert alapfelszerelései közé tartozik a WebTV vevő, a drót nélküli billentyűzet, és a két hónapig ingyenes szolgáltatás, mellyel e-mailezhetünk, a hálón csatangolhatunk, vagy interaktív programokat nézhetünk egy teljesen átlagos TV készülékkel.

"Kifejlesztettük a lehető legfejlettebb technológiájú e-karosszéket, lehetőséget teremtve ezzel minden leendő vásárlónk számára az Internet szolgáltatásainak maximális kényelemmel történő igénybevételre," - mondja Kevin Wixted, a La-Z-Boy marketingigazgatója.

A csak e-széknek nevezett, mindennapinak egyátalán nem nevezhető terméket egyszerűen csatlakoztathatjuk egy laptophoz, van hagyományos dial-up, és széles sávszélességű DSL (Digital Subscriber Line) bemenete is. A képen látható tálcára helyezhetjük a billentyűzetet, vagy éppen a laptopot.

De természetesen olyan kiképzést is kapott a szék, ami egy hagyományos luxuskarosszéknél elengedhetetlen: ilyen az italtartó, a távirányító és a műsorfüzet helye is.


A La-Z-Boy-al kötött szerződésünk is alátámasztani látszik azt az új stratégiai elgondolásunkat, hogy a televízió nyújtotta szórakoztató és információs értékeket mindenképpen növelni kell, mégpedig úgy, hogy használatát kényelmesebbé, és egyszerűbbé tegyük.

A tavaly áprilisban bemutatott karosszék, keddtől már kapható a boltokban potom 1.049 dolláros áron. A Microsoft, és a kényelem megszállottjai 250 dollár felárért bőrhuzatot is kapnak.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások