Sörgyártó mutatta be saját konzolját

Sörgyártó mutatta be saját konzolját

2020. november 21. 10:20, Szombat
Nem ámítás a BL6, viszont a külalak és a darabszám igencsak érdekesre sikerült.

Az új Xbox és PlayStation 5 bemutatkozását és piaci elrajtolását követően egy másik gyártó is lerántotta leplet saját megoldásáról, amelyet azonban senki nem várt, tekintettel arra, hogy a szóban forgó cég eddig inkább a folyékony kenyér piacán volt jelen. A fejlesztésből egyetlen példányt adnak el, az ajánlat viszont nem vicc.

A Bud Light hivatalos oldalán vehetjük szemügyre a BL6 konzolt, amely külsejét tekintve inkább sörtartó rekeszre hasonlít, nem véletlenül meg is van töltve. Ők konzolként, projektorként, valamint hűtőrekeszként reklámozzák a megoldást, amelynek technikai részleteiről semmit nem árulnak el, viszont a külsős beszámolók szerint a burkolat alatt egy Intel i7-1065G7 chip, összesen 16 GB memória, valamint a Windows 10 operációs rendszer kapott helyet, a játékok terén pedig több jól ismert név érkezik a készülékkel, ezek listáján ugyanis a Tekken 7, a Soul Calibur 6, valamint az RBI 20 Baseball is megtalálható – a gép 2 órán keresztül bírja egy feltöltéssel, ami szintén nem elhanyagolható részlet.


Felmerül a kérdés, hogy a sörgyártó pontosan mit is akar egy ilyen furcsa fejlesztéssel. A válasz összetett, ám viszonylag egyszerű: ők egyszerre látnak művészeti alkotást, kitűnő reklámfogást, valamint egy szimpla konzolt a gépben, amely nem fogja meghódítani a piacot, tekintettel arra, hogy jelen pillanatban egyetlen példányt kínálnak az érdeklődő felhasználóknak, akik licitálhatnak arra – jelen sorok írásakor már 4000 dollár felett járunk, ez nyilván a legtöbb vásárló számára elérhetetlen ár, viszont fontos szempont a szentimentális érték, különösen a sörfogyasztók körében.

A cég saját kontrollerét ajánlja a géphez, amely valóban létezik, második üzemmódjában ugyanis egy Asus ZenBeam 720p-projektorként áll majd rendelkezésünkre.

Listázás a fórumban