Új főszereplőt kapott A hatalom adaptációja

Új főszereplőt kapott A hatalom adaptációja

2021. január 29. 15:21, Péntek
Tom Robbins lesz a The Power főszereplője.

Az Amazon Prime Video még 2019. első negyedévében rendelte be a The Power című Naomi Alderman-regény 10 részes adaptációját a Sister Pictures gyártásában, amit maga az író jegyzett készítőként is. A sorozatot Reed Morano rendezi, a főszereplője pedig Rainn Wilson lett volna, azonban a Deadline értesülései szerint idpont-egyeztetési gondok miatt végül Tom Robbinsszal fogják leforgatni a szériát, ami azt vizsgálja, hogy mi történne akkor, ha majdnem minden tinédzser lány hirtelen szert tenne egy olyan képességre, mely révén gondolati úton tudnának emberekbe elektromosságot vezetni.

Az itthon A hatalom címen megjelent regény fülszövege a következő: "A nők a világ minden táján felfedezik, hogy különös erővel rendelkeznek.
Ujjuk egyetlen érintésével képesek szörnyű fájdalmat okozni, sőt: gyilkolni is.
A férfiak pedig rájönnek, hogy kicsúszott a kezükből az irányítás…
Elérkezett a Lányok Napja, de vajon hogyan fog véget érni?
A hatalom az elmúlt évek legnagyobb könyvsikereinek egyike, megjelenése óta megtalálható a legfontosabb sikerlistákon, 15 héten át szerepelt a New York Times mérvadó listáján. Már több, mit két tucat nyelvre lefordították, rendkívüli aktualitásával, melyben egy új, nők irányította jövőt vizionál, jelentős visszhangot váltott ki az irodalmi életben, a közéletben, a sajtóban és a politikában. Sorra kapja a fontos elismeréseket, a New York Times az év tíz legjobb könyve közé választotta, ahogyan Barack Obama is ajánlotta, mint az év egyik legfontosabb könyvét."Listázás a fórumban