Előzetest és premierdátumot kapott az új Yellowstone-sorozat

Előzetest és premierdátumot kapott az új Yellowstone-sorozat

2021. augusztus 20. 14:40, Péntek
Az 1883 még idén elstartol.

Aki egy kicsit is szereti a tévésorozatokat, annak minden bizonnyal nem kell bemutatnunk az elmúlt évek egyik legnézettebb tévésorozatát, a Kevin Costner főszereplésével készített Yellowstone-t. Melynek sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Paramount+ egy spinoffot rendelt be hozzá Y: 1883 címmel, mely idővel a jelek szerint 1883-ra változott, s melynek premierjére december 19-én fog sor kerülni a Paramount Networkön, hogy a tévés sugárzás után streamingen folytatódjon a széria, melyhez pár hónapja egy teaser anyag is érkezett.


Az új szériát is Taylor Sheridan fogja jegyezni, és természetesen egy 19. századi előzmény lesz, melynek középpontjában a Dutton-família lesz, ahogy nyugatra tartva átvágnak a Prérin. A főszereplők között ott lesz Tim McGraw, Faith Hill és Sam Elliott is, de több nevet egyelőre még nem jelentettek be.


Taylor Sheridan (Sicario – A bérgyilkos, Wind River – Gyilkos nyomon, A préri urai) eredeti szériája, a Yellowstone magyar premiert is kapott már, itthon az RTL Spike-on debütált, majd először a Paramount+-ra került fel a második szezonja. A harmadik évadot még nem láthattuk. A Yellowstone hivatalos szinopszisa a következő: "A festői Montana peremvidékének kies tájain játszódó, a kameramozgásoknak és az operatőri beállításoknak köszönhetően gyönyörű és megindító képekkel operáló szériát mind a nézők, mind a kritikusok az egekbe magasztalták. A történet középpontjában a családi drámák sokaságán átesett, dúsgazdag Dutton-família áll, akik kibékíthetetlen ellentétben állnak a vagyonuk gyarapodásának érdekében kíméletlenül kizsákmányolt helyi, őslakos indiánokkal."

Listázás a fórumban