Új előzetest kapott a Star Trek: Picard folytatása

Új előzetest kapott a Star Trek: Picard folytatása

2021. szeptember 14. 12:08, Kedd
Februárban folytatódik a legnépszerűbb Star Trek-sorozat.

A Paramount+ bejelentette, hogy februárban fog visszatérni legnézettebb sorozata, a Star Trek: Picard, mely a(z akkor még) CBS All Access-es premierje révén minden korábbi rekordot megdöntött a platformon - számokat természetesen nem ismerhetünk, ugyanis a streaming platformok nem adnak tájékoztatást ilyesmiről, csak akkor értesülhetünk bármiféle eredményekről, amikor egy-egy széria rekordot dönt, hiszen ekkor érkeznek menetrendszerűen a sajtóközlemények. A bejelentés mellé egy előzetest is csatoltak.


Itthon a sorozat természetesen a világpremierrel egy időben látható lesz az Amazon Prime Video kínálatában. A második szezonban régi ismerősök is fel fognak tűnni, és nem csak az első évadból, hanem az ST-univerzumból is. Mint ismert, Patrick Stewart mellett főszereplő volt az első évadban Alison Pill, Harry Treadaway és Isa Briones, valamint Santiago Cabrera, Michelle Hurd és Evan Evagora, akik mellett Brent Spiner és Jery Ryan is visszatért a klasszikus Voyagerből.

A februári indulásig a rajongóknak nem lesznek elvonási tünetei, hiszen a Star Trek kirobbanó sikerének köszönhetően a Paramount+ elkezdett építkezni abba az irányba, hogy idővel elérje, hogy minden héten kínálhasson egy új ST-epizódot. Jelenleg a Star Trek: Lower Decks második szezonja fut, amire októberben a Star Trek: Prodigyt, novemberben pedig a Star Trek: Discovery 4. évadát fogják ráindítani. Amikor utóbbi kifut, akkor kezdhet a Picard, amit talán szünet nélkül követni fog a Star Trek: Strange New Worlds rengeteg, a TOS-ból ismert karakterrel, mint Pike vagy Uhura.

Listázás a fórumban