Mobilra is megjelent a Pokémon Unite

Mobilra is megjelent a Pokémon Unite

2021. szeptember 24. 22:24, Péntek
A Nintendo Switch után most az Android és az iOS volt soron, teljes átjárhatósággal.

A Pokémon-franchise kapcsán nem is olyan rég arról számoltunk be, hogy Game Boy-játékokkal bővül ki a Switch Online előfizetési csomag, a támogatott címek között pedig ezen (régi) játékok is szerepelnek. A fejlesztőcsapat idén a Switch-konzolon tette elérhetővé a címben szereplő verziót, ezt pedig most az okostelefonok követték a sorban.

A hivatalos bejelentésben arról olvashatunk, hogy a játék tulajdonképpen változatlan formában válik elérhetővé az androidos és az iOS-t futtató készülékeken, amihez természetesen egy újabb frissítésre volt szükség. Fontos előny, hogy megőrizték a teljes átjárhatóságot, itt tehát nem lesz gond a különböző platformokat használó játékosok összekötése, mi több, a felhasználói fiókok megfelelő kezelése is megoldott, ez tehát szintén nem okoz majd fejfájást a meglévő és az újonnan csatlakozó tagok számára. Gyakorlatilag a megszokott, ingyenes indulást lehetővé tévő MOBA-élményre (multiplayer online battle arena) számíthatunk, bár azért néhány új részlet is felbukkan a hírben.

Amíg ugyanis idén nyáron még a Nintendo Switch támogatása volt soron, addig most a mobilos platformokon a második battle pass is felbukkan, a maga friss, a kinézet egyedire szabását lehetővé tévő tárgyaival, további nyelvek támogatásával és a játékon belüli újabb eseményekkel. A fejlesztők elmondása szerint a Unite Squads funkcióval a trénerek egyszerűen megtalálhatják a számukra megfelelőnek tűnő klánt, illetve létrehozhatják saját társaságukat, ezek részletes leírása (címkézése) pedig szintén megkönnyíti a kiválasztást.

A csapat tagjai eközben egy további játékmódon is dolgoznak, amelynek révén azon trénerek is megtalálják majd számításukat, akik nem hajlandók pénzt költeni az egyes, játékon belüli tárgyakra – ennek részleteit azonban egyelőre nem fejtették ki.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások