Bruce Willis idei ötödik zsé-filmje is előzetest kapott

Bruce Willis idei ötödik zsé-filmje is előzetest kapott

2021. október 15. 06:59, Péntek
Bruce Willis most az Apexszel támad.

Hiába pár sikeres mozifilm a közelmúltból, Bruce Willis valamiért még mindig inkább lakossági forgalmazásra szánt béfilmeken dolgozik, amik régen a videótékák alsó polcaira kerültek volna, manapság pedig video on demand formátumos premiert kapnak. Az elmúlt időszakban olyan filmeket láthattunk, illetve természetesen nem láthattunk tőle, mint a Survive The Game, a 10 Minutes Gone, a Trauma Center, a Survive The Night, a Cosmic Sin, a Hard Kill, az Out of Death, valamint a Midnght in The Switchgrass - némelyik IMDb-s értékelése persze azért meghaladja a 4/10-et.


Miután októberben a Survive The Game érkezik vele VOD-premierként Amerikában a fanatikusok képernyőire, november 12-én az Apexet vásárolhatják meg majd az érdeklődök lakossági forgalmazásban. Itt Neal McDonough lesz a fő partnere, a filmet pedig az az Edward Drake rendezte, aki nem elég, hogy a már említett Kozmikus bűnben már együtt dolgozott a színésszel, de azóta már leforgatta vele a jövőre bemutatásra kerülő American Siege-et és Gasoline Alley-t is.

Abban biztosak lehetünk, hogy valamelyik tucatfilmjével Willis bele fog nyúlni a tutiba és minimum közepes, élvezetes végeredményt produkál, de kérdés, hogy az IMDb szerint jelenleg utómunka alatt lévő 11 soron következő szerepéből, melyikre mondhatjuk el majd ezt.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások