Az Uncharted új előzetese még az elsőnél is jobb lett

Az Uncharted új előzetese még az elsőnél is jobb lett

2021. december 24. 12:00, Péntek
Keményen ütik az Uncharted-vasat, hiszen az forró.

A Sony karácsonykor sem lassít, és annak legbiztosabb jele, hogy a stúdió nem lankad az ünnepekre sem, az, hogy kiadták a kifejezetten szórakoztatónak ígérkező játékadaptációjuk, az Uncharted új előzetesét. Lehet, hogy ez a film végre megtöri a játékadaptációk bukásainak sorát? Hiszen valahol szomorú, hogy amerikai bevételek alapján még mindig az Angelina Jolie-féle ős Tomb Raider az egyik legnépszerűbb a műfajból.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Nathan Drake-et mindenki ismeri. És mindenki találkozott már vele, aki keresett kincset Amazónia esőerdeiben, vetődött partra néptelen karibi szigeten, vagy bunyózott tibeti műkincsrablókkal. A világ legvagányabb kalandor kincsvadásza (Tom Holland) a 21. század Indiana Jonesja – akinek a jövője legalább olyan bizonytalan, mint a múltja.
De ez most megváltozik.
A világsikerű videójáték alapján készülő, több kontinensen forgatott kalandfilm a játékok előtt játszódik: az derül ki belőle, hogy miért lépett Nathan Drake a bűn útjára, hogyan lett kincsvadász, és miért olyan sikeres benne.
"

Listázás a fórumban