A TV2 pánikszerű gyorsasággal vette le műsoráról az Elk*rtuk című filmet

A TV2 pánikszerű gyorsasággal vette le műsoráról az Elk*rtuk című filmet

2022. január 18. 10:41, Kedd
A TV2 amilyen gyorsan műsorára tűzte, olyan gyorsan le is vette onnan az egyik tavalyi magyar filmet.

Nemrég számoltunk be arról, hogy nagyon ritkán látni olyan rohamléptekben tervezett mozifilmes tévépremiert, mint a magyar Elk*rtuk című film esetében, azonban a TV2 se szó, se beszéd nélkül levette programjáról Keith English rendező legújabb, szám szerint második rendezését, ami az IMDb-s osztályzatok alapján nagyon nem tetszett a nézőinek.

Egyelőre a csatorna az okokról nem számolt be, és azt sem tudni, hogy a Bánovits Vivianne, Mózes András, Bokor Barna, Bede-Fazekas Szabolcs és Gubás Gabi főszereplésével készített thrillert be fogják-e mutatni, illetve, ha igen, akkor vajon mikor. És egyelőre arról sincs hír, hogy a csatorna tervezi-e a tavalyi év legnézettebb magyar filmjének, a Nagykarácsonynak, illetve az Oscarra küldött Post Mortemnek a bemutatását. A magyar filmek rajongóinak így egyelőre régebbi filmekkel kell beérnie, ha a tévék műsorára hagyatkozik.

Frissítés: A TV2 hírünk kikerülése óta megnyilvánult a kérdésben, és jelezte, hogy "programming okokból" történt a változtatás, és hogy mindössze pár hetet kell várni a bemutatóra. Azt, hogy erre vajon március végéig sor kerül, mindenki megpróbálhatja megtippelni.

Listázás a fórumban