GTA-előfizetést indít a Rockstar

GTA-előfizetést indít a Rockstar

2022. március 29. 17:34, Kedd
Az online változat játékosai részesülhetnek az előnyökből, amelyeket a havi előfizetés nyújt majd.

A Rockstar kapcsán az elmúlt hónapokban nem sok jó hírről számolhattunk be, bár nemrég egyértelművé vált, hogy valóban készül a GTA 6. Amíg a rajongók várnak a soron következő példányra, addig a cég havi előfizetéses ajánlattal egészíti ki az online játékot.

A hivatalos oldalon közzétett bejelentésben arról olvashatunk, hogy az áprilistól elinduló ajánlattal elsősorban a játékon belül juthatunk különféle előnyökhöz, legyen szó az autók optimalizálásáról, kedvezményekről, valamint közvetlen pénzjuttatásokról. A havidíj megfizetése, valamint a bejelentkezés után minden egyes időszakban 500 ezer dollárt kapunk a játékon belül, emellett azonban a játékmenet egyes újabb elemeit is megkapjuk, mielőtt azok a teljes tábor számára elérhetővé válnak. Az LS Car Meet díját például elengedik, a jachttal rendelkező tagok az Aquarius Super Yacht típusra válthatnak, miközben ruhatárunk is kiegészül néhány elemmel, az Auto Shop kínálata is bővül, de friss autókat is kapunk, az Auto Shop tulajdonosai pedig La Mesa területére költözhetnek, szintén további díjak nélkül.

A GTA+ névre keresztelt előfizetés a Shark Cards mellett döntő játékosok életét is megkönnyíti, az ezeket beszerző felhasználók további pénzhez jutnak bár néhány megkötéssel is tisztában kell lennünk ahhoz, hogy igénybe vegyük ezen kedvezményeket. Az első fontot feltétel, hogy a havi előfizetés egyelőre a legújabb konzolokon (Xbox Series X és S, valamint PlayStation 5) válik elérhetővé, a PC-s változat még várat magára, ehhez pedig a GTA 5, illetve a GTA Online egy meglévő (nyilván legális) példányára van szükségünk.

Az előfizetés március 29-től él, ennek díja 6 dollár, az első érvényes időszak nyilván április lesz – ahogy említettük, a díj megfizetését követően be is kell majd lépnünk minden egyes hónapban ahhoz, hogy megkapjuk a felsorolt kedvezményeket.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások