Egyre jobban áll a Twisted Metal-tévésorozat

Egyre jobban áll a Twisted Metal-tévésorozat

2022. április 29. 05:23, Péntek
Már rendezője is van a Twisted Metal-sorozatnak.

Remek hírt kaptak a napokban azok a Twisted Metal-rajongók, akik kedvencük tévésorozatos adaptációjára várnak, hiszen leszerződött a szériához rendezőként Kitao Sakurai, aki a lehető legkevésbé konvencionális választásnak tűnik, hiszen ő állt a nagyon nem mindennapi The Eric André Show mögött rendezőként, valamint az Ugratások filmje (Bad Trip) című rejtett kamerás filmet is dirigálta.

Mint ismert, tavaly tavasszal derült ki, hogy sorozat készül a Twisted Metal című videójátékból, aminek a forgatókönyvét Michael Jonathan Smith írja, az executive producerei között pedig olyan neveket találunk, mint Will Arnett, valamint Rhett Reese & Paul Wernick. A célplatform a Peacock lesz, a főszereplő pedig Anthony Mackie.

A Sony Pictures Television és a PlayStation Productions produkciója egy akciókomédia lesz, ami egy férfiról szól, aki nem emlékszik múltjára és jobb életre vágyik, amire kap is esélyt, ha elfogad egy veszélyes küldetést, mely keretében kézbesítenie kell egy csomagot, amivel át kell vágnia egy posztapokaliptikus pusztán.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások