Megvillantotta telefonját a Nothing

Megvillantotta telefonját a Nothing

2022. június 18. 09:06, Szombat
A videó és a kép révén már látjuk a külalak részét, hamarosan jön a bemutató.

A Carl Pei által irányított Nothing kapcsán még márciusban számoltunk be arról, hogy a sorrendben első saját fejlesztés várhatóan a nyáron jelenik majd meg a piacon, ennek elsődleges feladata a közönség és a terület felrázása, mégpedig egy újszerű megoldással. Most egy videó és egy állókép jelent meg erről, ezek révén már láthatjuk a külalak egy részét.

A napokban először egy hosszabb videó bukkant fel az interneten az előkészületekről, ez alább beágyazva megtekinthető. Ezt nem sokkal később követte a sorban egy állókép, amely már a telefon hátoldalát mutatja meg nekünk, így ebből levonhatunk néhány következtetést. A jelek szerint valóban átlátszó lesz a hátlap, ez azonban nem jelenti azt, hogy minden, burkolat alatt elhelyezkedő fontosabb komponenst szemügyre vehetünk, itt ugyanis elsősorban néhány csavart, valamint a töltéshez használt részt láthatjuk, a többi hardveres egység továbbra is rejtve marad. Mindazonáltal a telefon újszerű külsőt kapott, amely minden bizonnyal felkelti majd a felhasználók érdeklődését.


Ahogy azt maga Pei korábban elmondta, véleménye szerint a piac az utóbbi néhány évben igencsak unalmassá vált, az okostelefonok területén tulajdonképpen semmilyen komoly újítást nem láthattunk. Ezen igyekszik most változtatni, felrázva a szereplőket és a vásárlókat, ezzel egy időben pedig ismét izgalmassá és szórakoztatóvá téve a technológiát. Azt persze még nem tudjuk, hogy az új márka a OnePlus korai éveihez hasonló menetelést tud-e majd produkálni, de erre még megvan az esély.

Ami a hardveres összetételt illeti, egyelőre a hátoldali iker-kamera, az azokhoz társuló flash, valamint a lesimult külső sorolható egyelőre fel, viszont a bemutató júliusban esedékes, erre már nem kell sokat várnunk.

Listázás a fórumban