Folyamatosan szállnak be a színészek az új Éhezők viadala-filmben

Folyamatosan szállnak be a színészek az új Éhezők viadala-filmben

2022. június 23. 16:14, Csütörtök
Egyre csak bővül a Hunger Games-előzmény szereplőgárdája.

Tegnap Hunter Schafer csatlakozott Az éhezők viadala előzményfilmjének szereplői közé, pár napja pedig Nick Benson, Laurel Marsden, Lilly Cooper, Luna Steeples és Hiroki Berrecloth írt alá a korábban szerződtetett Tom Blyth, Rachel Zegler és Josh Andrés Rivera mellé Francis Lawrence filmjébe.

A The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, azaz Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája Michael Lesslie forgatókönyve alapján készül, aki a könyvet író Suzanne Collins és Michael Arndt szkriptjét dolgozta át. Az itthon is megjelent könyv fülszövege a következő: "A becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.
Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.
Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik - Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával... és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül."


Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások