Az új Halloween egyszerre lesz nézhető otthon és a mozikban

Az új Halloween egyszerre lesz nézhető otthon és a mozikban

2022. augusztus 24. 11:50, Szerda
A Halloween Ends párhuzamos bemutatót fog kapni.

A jelek szerint a Universal stúdiónak bevált a Halloween Kills különleges, párhuzamos disztribúciós modellje 2021-ben, így a horrorsorozat új epizódját, a Halloween Endset is úgy tervezik bemutatni, hogy a mozis sugárzások mellett otthon is megnézheti a filmet bárki a Peacock platformon, mindenféle felár nélkül természetesen. Itthon még mozis bemutatót kap a film, hiszen a Peacock tartalmait szállító SkyShowtime platform csak később fog elindulni.

A Magyarországon október 16-án bemutatásra kerülő film hivatalos szinopszisa a következő: "Laurie Strode számára ez a harc lesz a végső.
A filmtörténet legelismertebb, legkedveltebb horrorsorozata 45 év után elérkezik nagyszabású, rémisztő befejezéséhez, melynek során Laurie Strode utoljára csap össze a gonosz megtestesülésével, Michale Myersszel egy olyan küzdelemben, amilyet még nem láthattunk a mozivásznon. Csak az egyikük fogja túlélni.
Az ikonikus Jamie Lee Curtis utoljára tér vissza Laurie Strode-nak, a horror műfaj első „utolsó lányának” szerepében, amely útjára indította Curtis karrierjét. Curtis már több mint négy évtizede alakítja Laurie-t, ez az egyik leghosszabb színész-karakter párosítás a filmtörténetben. Amikor a sorozat újraindult 2018-ban, a Halloween bevételi rekordokat döntögetett, a sorozat legnagyobb bevételt hozó fejezete lett, és a legmagasabb nyitóhétvégét produkálta a női főszereplős horrorok közül.
Négy évvel a tavalyi Gyilkos Halloween eseményei után Laurie az unokájával, Allysonnal él, és az emlékiratainak befejezésén dolgozik. Michael Myerst azóta senki sem látta. Laurie, miután évtizedekig hagyta, hogy Michael szelleme irányítsa a valóságát, úgy dönt, hogy felszabadítja magát a félelem és a harag szorításából, és örülni fog az életnek. Ám amikor egy fiatalembert, Corey Cunninghamet megvádolják egy kisfiú meggyilkolásával, akire vigyázott, és ez az erőszak és a terror özönét zúdítja a kisvárosra, Laurie arra kényszerül, hogy egyszer s mindenkorra szembenézzen a kontrollálhatatlan gonosszal.Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások