Három Assassin's Creed játék is jön

Három Assassin's Creed játék is jön

2022. szeptember 11. 09:45, Vasárnap
Végre kiderült, mit takar az Assassin's Creed Infinity és milyen játékokkal készül a Ubisoft.

Az este lezajlott a Ubisoft Forward, melyen végre kiderült, milyen jövőt szán a kiadó az Assassin's Creed-franchise számára. A már többször emlegetett Infinity kapcsán végül kiderült, hogy nem egy játék lesz, hanem egy felület, melyen az összes rész fent lesz. Ráadásul itt feltámad a multis rész is, illetve a nem túl kedvelt modern kori részek is itt folytatódnak majd.


A fő sodorban pedig végre eljutunk a feudális Japánba, ahol nindzsaként kell majd eljutnunk a történet végére. A Codename Red címen futó epizód az újkori részek megoldásait követve RPG-elemeket is tartalmaz. A fejlesztést az Odyssy-t is készítő Ubisoft Quebec fejleszti.


Az este meglepetése, melyet végül sikerült titokban tartani az expóig, a Codename Hexe, melyről most csak annyit tudunk, hogy egy nagyon másfajta Assassin's Creed lesz, mint az eddigiek. Az előzetes alapján nem kizárt, hogy egy horrort kapunk majd.

Az este nagy címe pedig a Mirage volt, melyről már szinte mindent megtudtunk az előző napokban. A főhős a Vallhallából megismert Basim Ibn Is'haq, aki itt még fiatalként csatlakozik a Hidden Ones nevő orvgyilkos szervezethez, a 9. századi Bagdadban. A játékmenet visszatér az alapokhoz, mellőzi az RPG-elemeket és 2023-ban jelenik meg.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások