A hónap előzetese a Tini Nindzsa Teknőcök-mozifilmé

A hónap előzetese a Tini Nindzsa Teknőcök-mozifilmé

2023. március 9. 20:33, Csütörtök
Ilyen lesz a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Megérkezett a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem első, egyelőre csak teaser jellegű előzetese, de már így is nagyon hasznosnak bizonyult, ugyanis nem csak a film hangulatbeli stílusát árulja el, hanem az animációs stílust sem rejtegeti, az pedig igencsak különlegesre sikerült, sokakat lehet, hogy ez fog meggyőzni.


2020. nyarán derült ki, hogy újabb újkori Teenage Ninja Mutant Turtles, azaz Tini nindzsa teknőcök-mozifilm készül. A Paramount stúdió tehát ismét nekifutott a rebootnak, ezúttal Seth Rogen és Evan Goldberg producerkedése mellett, Jeff Rowe rendezésében, Brendan O’Brien szkriptje alapján. A premierre Amerikában augusztus 4-én fog sor kerülni.

A legutóbbi mozi TMNT-filmek közül a 2014-es Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles) elég nagy siker volt és a 191 milliós amerikai bevétel mellett 301 milliós Amerikán kívüli bevételre tett szert, viszont a 2016-os folytatás, a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) eléggé leszerepel, nézőinek több, mint 50%-át elvesztette: hazájában csak 82 millióig, a világ többi részén pedig 164 millióig jutott el.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások