A vaják 3: itt az új plakát

A vaják 3: itt az új plakát

2023. április 25. 18:41, Kedd
Megérkezett az új The Witcher-szezon első plakátja.

A nemsokára érkező harmadik évados előzetes elé a Netflix kiadott egy új plakátot az itthon A vaják címmel futó The Witcher új szezonja elé, melyen természetesen a három főszereplőt láthatjuk. Egy valami azonban hiányzik a reklámanyagról, a premier dátuma, még mindig csak annyit tudunk, hogy valamikor a nyár folyamán érkeznek az új részek.

Mint ismert, a Netflix bejelentette, hogy berendelte a The Witcher 4. szezonját, és egyben azt is, hogy Henry Cavill távozik a főszereplői posztról, melyet Liam Hemsworth fog átvenni egy minden bizonnyal hosszabb casting folyamat eredményeképp. Mint ismert, a The Witcher, azaz A vaják a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, csak olyan új szériák produkáltak az elmúlt években több megtekintést a The Witcher 1. évadánál a premierjük első 28 napja során, mint a Squid Game, a Wednesday, a DAHMER, a Bridgerton, a Mindannyian halottak vagyunk és Az éjszakai ügynök.

Frissítés: Hírünk megírása után jelent meg az előzetes A vajákhoz, amiből kiderül, hogy a harmadik évad június 29-től lesz látható.
Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások