Jól sikerült a The Witcher 3 új előzetese

Jól sikerült a The Witcher 3 új előzetese

2023. április 26. 10:45, Szerda
Teasert kapott A vaják.

Megérkezett a The Witcher harmadik szezonjának új teaserje, mely ugyan nem mutat sokat, de azért valamit belebegtet az új szezonból, mely két részre bontva június, illetve július végén kerül fel a Netflixre. Korábban Lauren Schmidt-Hissrich, a sorozat kreatív elméje, vagyis készítője, elárulta, hogy az új évad A megvetés ideje (The Time of Contempt) című Andrzej Sapkowski-könyv alapján fog készülni.


A sorban a negyedik kötet hivatalos magyar nyelv fülszövege a következő: "A háború előszele már mindenütt érezhető: az utakat másfajúak renegát csapatai tartják rettegésben, a városok utcáin rejtélyes halálesetek történnek. A királyok nem bíznak többé a varázslókban, akik azt képzelik, varázshatalmuk feljogosítja őket, hogy beleártsák magukat a politikába. Némelyikük a szabad országok javáért cselekszik, mások önös érdekből, de a varázslók álságos mosolya és felszínes csevegése mögött sorsdöntő játszmák zajlanak.
Ríviai Geralt mindig is büszke volt semlegességére. A vaják korábban úgy gondolta, elegendő, hogy a saját sorsáról döntsön… csakhogy akkor még nem kellett mások miatt aggódnia. Egyedül könnyű semlegesnek maradni, de ha egy kislány élete a tét, már nem annyira. Geralt igyekszik mindent megtenni Ciri védelmében.
A kérdés az, hogy ez elég-e.
"

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások