Majdnem megelőzték a Gyűrűk ura-sorozatot az Amazonos nézettségi örökranglistáján

Majdnem megelőzték a Gyűrűk ura-sorozatot az Amazonos nézettségi örökranglistáján

2023. május 25. 18:12, Csütörtök
A Citadel nagyon sok embert érdekelt.

A nézőket a jelek szerint a pénz érdekli. A sorozatokba ölt pénz, ugyanis a Deadline mai hírében, amiben szó van arról, hogy a Prime Video berendelte a minden idők második legdrágább Amazon-sorozatának számító Citadel második évadját, megemlítik azt is a produkcióhoz közeli forrásokra hivatkozva, hogy az akciószéria nyitánya csak kevéssel maradt el a minden idők legdrágább Amazon-sorozatának számító LOTR: Rings Of Power rekordkezdésétől, mely máig első az örökranglistán. Mindez persze nem jelenti azt, hogy A gyűrűk ura-sorozat lenne a legnézettebb, hiszen a The Boys lehet, hogy több emberhez ér el három évados építkezést követően, azonban a széria kezdése messze elmaradt a fantasy startjától.

Mint ismert, a Russo-testvérek sorozatának költségvetése már olyannyira elszabadult, hogy a The Hollywood Reporter tudósítása szerint a tervezett 160 millió dolláros projekt büdzséje az elmúlt években már 250 millió dollár fölé került az újraforgatásoknak, valamint a korábbi ambícióknak köszönhetően. A Priyanka Chopra Jonas és Richard Madden, valamint Stanley Tucci főszereplésével készített kémtörténet ugyanis többszöri kreatív újragondoláson esett át, ami hatására több író és rendező is kiszáll a szériából.

Anthony és Joe Russo globális eventsorozatából, többek között amerikai, indiai, olasz és mexikói változat is készülne. Russóék eredetileg a Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner és Scott Rosenberg kvartettet szerződtették showrunnernek, akik a szkriptek mellett az olykor egyszerre 3 unitot alkalmazó forgatást irányították, de a jelek szerint a koncepciót illetően elég komoly kreatív nézeteltérések merültek fel.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások