Előzetest kapott a Bölcsőrablók

Előzetest kapott a Bölcsőrablók

2023. augusztus 13. 18:25, Vasárnap
Az Apple TV+ elkezdte a The Changeling kampányát.

LaKeith Stanfield főszereplésével az Apple TV+ szeptember nyolcadikán fogja bemutatni a The Changeling című sorozatot. A széria Victor LaValle könyve, a Bölcsőrablók alapján készült, Kelly Marcel a készítője, a pilotot pedig Melina Matsoukas rendezte, de minket lehet, hogy jobban izgat az, hogy az operatőrje Rév Marcell volt. Íme a sorozat trailerje.


A sorozat alapjául szolgáló könyv haza kiadása akövetkező fülszöveggel jelent meg: "Hátborzongató hajsza egy asszony és egy megbocsáthatatlan bűn nyomában. A 2018-as World Fantasy-Díj, a Locus-díj, a Brit Fantasy-Díj a legjobb horror regényért, és még számos díj nyertese!
Apollót, mióta gyermekkorában apja eltűnt, különös rémálmok kísértik. Felnőttként sikeres könyvkereskedővé vált, és saját családot alapított szerelmével. Boldogan élnének gyermekükkel, amikor felesége, Emma egyre furcsábban kezd viselkedni. Kiszámíthatatlan és egyre kevésbé törődik az újszülöttel, a szülés utáni depresszió jeleit mutatja, ám hamarosan egyértelművé válik, hogy a baj ennél jóval komolyabb. Mielőtt Apollo segíthetne rajta, a nő iszonyatos, felfoghatatlan tettet követ el, majd köddé válik. Apollót őrült és szürreális események sodorják magukkal az egyre ellenségesebb New Yorkban - amely többé nem az a város, amit eddig ismert. Már nincs más célja, mint hogy felesége nyomára bukkanjon, és valamiféle magyarázatot találjon a történtekre.
A Bölcsőrablók nagyívű, mellbevágó regény a kegyetlen szerelemről és az abban rejlő sötét titkokról, ahol LaValle mesterien vegyíti a modern történetmesélést az ősi mítoszok időtlen rettenetével
."

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások