Már most bombasiker Taylor Swift koncertfilmje

Már most bombasiker Taylor Swift koncertfilmje

2023. szeptember 2. 07:36, Szombat
Amerikában kapkodják el a jegyeket a Taylor Swift-filmre.

Az AMC mozihálózat közleménye szerint 24 óra alatt elővételben Észak-Amerikában 26 millió dollár értékben adtak el mozijegyet Taylor Swift október 13-án bemutatásra kerülő koncertfilmjére. Ezzel a film lazán megdöntötte az idei egy napos elővételi rekordot, amit a Spider-Man: No Way Home tartott 16,9 millió dollárral. És ez csak egy mozihálózatra vonatkozik, 568 mozira, a filmet ennek többszörösében mutathatják be.


A Taylor Swift: The Eras Tour a tervek szerint az AMC-mozikban legalább napi 4-szer lesz látható csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap, négy hétvégén át. Legalábbis jelen állás szerint, aztán ki tudja, hogy változtatnak-e a terveken.

FRISSÍTÉS: Kiderült, hogy a Regal és a Cinemark mozihálózatok adatait is számolva 24 óra alatt 37 millió dollárban keltek el jegyek a vetítésekre, ami több, mint a Star Wars: Force Awakens 20 milliója annak idején. Ez persze nem jelenti azt, hogy jobban is fog nyitni a koncertfilm. Jelenleg 70 millió dolláros nyitóhétvégében lehet gondolkodni az adatok alapján.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások