Újabb II. világháborús FPS: Wehrwolf

Újabb II. világháborús FPS: Wehrwolf

2004. március 5. 19:31, Péntek
Az Electronic Paradise fejlesztésére hívnám fel a figyelmet, ugyanis említésre méltó darabnak tűnik. A Wehrwolf egy akció/kalandjáték amely az eddigi legszebb grafikai motorral lesz megáldva.

Legalábbis a fejlesztők ezt állítják. ;) Még azt is mondogatják, hogy a játékukat a Call of Dutyhoz és a Medal of Honorhoz lehet majd hasonlítgatni. Mindez szépen hangzik, de nézzünk bele a részletekbe. A grafikai motor saját fejlesztés, elvileg tökéletesen fogja kezelni a belső és a külső tereket is - a játékra hatalmas külső terep, realisztikus víz, élő természet, dinamikus fény- és árnyékeffekt, animált felhők és interaktív fegyverek lesznek jellemzőek.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Történelemhű missziók várnak majd ránk és többek között Hitler titkos bázisára, a Wehrwolf-ra is ellátogathatunk majd, amely Vinnyicától nem messze létezett. A Return to Castle Wolfeinsteinben már megismert paranormális tevékenységek itt is előfordulnak majd. A játék főszereplője egy orosz katona, akit repülőgépről messze az ellenséges vonalak mögött dobnak le. 15 küldetésen kell átverekednie magát, hogy hazajusson Másá-jához. Ehhez segítségére lesz 10 különféle jármű, 25 fegyver (PPSh-41, PPS-43, MP-40, PD-27, RPD-44, MG-34, Mosin puska, Tokarev puska, TT és pisztoly) és 20 egyéb használható tárgy. A fejlesztők hangoztatják, hogy valódi német és orosz tárgyakról (ruhák, felszerelések...) készítették a textúrákat - erre kíváncsi leszek.

Megjelenési dátumot még nem közöltek, és a képeken is látszik, hogy még alfa stádiumban lehet a játék. A hivatalos honlapot már lehet nézegetni, ugyanis már az is van.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások