Axis & Allies, a stratégiai játék

Axis & Allies, a stratégiai játék

2004. június 7. 15:50, Hétfő
Az Atari elárulta, hogy novemberre tervezi az Axis & Allies: RTS című játékának a megjelenését. Ennek örömére elkészítettek egy hivatalos honlapot is ahol friss infomációk találhatóak.

A játék fejlesztője az a TimeGate Studios, akik a Kohan sorozatot készítették és készítik. Ennek a sorozatnak eddig három része jelent meg, most készül a negyedik, a Kohan: Kings of War. Emellett fejlesztik az Axis & Allies: RTS-t. A stúdiót 1998-ban 5 üzletember alapította, akik fantáziát láttak a játékiparban. Az első játékuk 2001-ben jelent meg, ami a Kohan: Immortal Sovereigns volt.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az Axis & Allies: RTS egy II. Világháborús stratégiai játék lesz, amely teljesen 3D-ben fog pompázni. Jó hír, hogy nem csak egy kis részletet, hanem a teljes háborút lejátszhatjuk. Mind az öt akkori nagyhatalom oldalán csatába állhatunk: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Oroszország, Németország és Japán. A játékban lévő egységek történelemhűek lesznek, az amerikai oldalon bevethetjük a B-17-es bombázókat, az angoloknál a Churchill tankokat, az oroszoknál a T-34-eseket, a németeknél a híres Tigriseket, a japánokkal pedig kihasználhatjuk a Mitsubishi A6M0 vadászok, azaz a Zerók fordulékonyságban rejlő előnyeit. Összesen több mint 150 egység található majd a játékban. Katonák, tankok, repülőgépek, hadihajók...

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A fejlesztők nem kötöttek kompromisszumot. Végig vezérelhetjük csapatainkat a II. világháború történésein, vagy akár újraírhatjuk a történelmet is. Ebben nagy segítségünkre lesz a Dinamikus Hadjárat, amely aszerint alakítja a missziókat, ahogyan végződött a csata. Olyan nagy tábornokokkal mérkőzhetünk meg, mint Patton, Nimitz, Rommel, Tojo, Zsukov vagy Montogomery. Lehetőségünk lesz online csatákat is vívni a barátaink ellen, és az ingyenesen mellékelt Háború Szerkesztővel magunk is beleszólhatunk a küldetésekbe. A megjelenés november 2-ára várható. A képek finom dolgot sejtetnek, de majd meglátjuk, messze van még a fejlesztés vége.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások