Hivatalosan is megvásárolható a Half Life 2

Hivatalosan is megvásárolható a Half Life 2

2004. október 8. 12:49, Péntek
A Valve Software ígéretéhez híven aktiválta a Steam, Half-Life 2-t érintő vásárlási lehetőségeit. Most már megvásárolhatóak a Half-Life 2 csomagok, de sajnos magával a játékkal még nem játszhatunk, a Counter-Strike: Source viszont azonnal aktív lesz.

Ha valaki most vásárolja meg a játékot, vagy regisztrálja a megvásárolt ATi-HL2 kuponját - ha még nem tette volna - máris letöltheti a játékot. Frissült a Steam "Play Games" menüpontja is, bekerült a "Coming soon"-ok közé a Half-Life(1): Source, és a Day of Defeat: Source is. Előtöltésük (preload) hamarosan, aktiválásuk a Half-Life 2 megjelenésével egy időben lesz. Pici szívünknek megfelelő Half-life 2-nket 3 féle körítéssel vásárolhatjuk meg:

1. "bronz" változat - 49,95 dollár (kb. 10 ezer forint):
- Half-Life 2
- Counter-Strike: Source

2. "ezüst" változat - 59,95 (kb. 12 ezer forint):
Half-Life 2
Counter-Strike: Source
Half-Life 1: Source
Day of Defeat: Source
A Valve korábbi, Steamen elérhető játékai

3. "arany" változat - 89,95 dollár (kb. 18 ezer forint):
Half-Life 2
Counter-Strike: Source
Half-Life 1: Source
Day of Defeat: Source
A Valve korábbi, Steamen elérhető játékai
Teljes "Stratégiai útmutató" a Prima Games-től
Három különböző Half-Life 2 plakát
Half-Life Collector's doboz
Half-Life 2 sapka
Half-Life 2 képeslap
Half-Life 2 matricák
Half-Life 2 - a játék zenéje CD-n
Részvétel egy sorsolásban, amivel egy utat lehet nyerni a Valve-hez (részletek)

Az ATi-s Half-Life 2 kuponok tulajonosai a bronz csomagra jogosultak, de be lehet számíttatni az ezüst vagy arany verzióba is. Az alap CS:Source-ban kilenc pálya kapott helyet: cs_havana, cs_italy, cs_office, de_aztec, de_cbble, de_chateau, de_dust, de_dust2, de_piranesi. A játék megjelenésével egyidőben sajnos nem jelent meg az SDK (Software Development Kit - szoftverfejlesztői csomag), de eddig is elég találékonyak voltak a CS-fanok, szóval várhatóan lesznek rövid időn belül custom mapok és modellek is hozzá.

A képekhez szerintem különösebben kommentár nem kell, igaz elsősorban az aktív CS-osok fognak szívükhöz kapni, amikor meglátják majd az - erősen - átdolgozott pályákat. Én személy szerint megvárom a HL2 megjelenését a vásárlással, de a béta alapján mondhatom, hogy méltó utód született tegnap éjszaka.

Minimum gépigény: 1,2 GHz CPU, 256 MB RAM, DirectX 7-es videókártya (GeForce GTS, Radeon 7x00), Windows 2000/XP/ME/98

Ajánlott gépigény: 2,4 GHz CPU (AMD v. Intel), 512 MB RAM, DirectX 9 videókártya (GeForce FX5700+/6800, Radeon 9500+/X600+), Windows 2000/XP

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások