Letölthető a Half-Life 2 SDK

Letölthető a Half-Life 2 SDK

2004. november 8. 13:43, Hétfő
A Valve Software úgy tűnik megemberelte magát és idén tartani fogja a szavát. Ahogyan közeleg november 16-a egyre többmindent tölthetünk le a Steam-en keresztül a gépünkre.

A Steam kliensel rendelkezők már szombaton érzékelhették, hogy a Half-Life 2-nek megérkezett egy újabb részlete. Ezt is, mint az előző hatot le is tölthetik azok, akik a rendszeren keresztül akarják megvásárolni a játékot vagy már meg is tették. Azt még mindig nem tudni, hogy hány GB tartalom van még hátra a megjelenésig, de az ígéretek szerint legkésőbb 16-án az online felhasználok azonnal elkezdhetik a játékot.

A hétvége elég mozgalmas volt, ugyanis pénteken lett elérhető a Source Software Development Kit is, azaz a Half-Life 2 szerkesztő programja. Ha már van előrendelésünk a játékra ezt is a Steam-en keresztül tehetjük magunkévá. (Persze csak a Steam-en való előrendelést veszik figyelembe.) Az editor tartalmazza a Hammer-t, XSI plug-int, modell-nézegetőt, kisebb szerkesztő programokat, részletes leírást a programokhoz és sok-sok segítséget.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Már régen elkezdődött a HL2 módok fejlesztése, de eddig csak az előmunkálatokat lehetett elvégezni. (Modellek, hangok, textúrák...) Most viszont már kezdetét veheti a MOD-ok készítése és a megérzésem szerint mire végigjátsszuk a játékot és a többjátékos részbe is belekóstoltunk, már több igényes MOD közül is választhatunk majd. Ezért szerintem hosszú életű lesz ez a játék, csakúgy mint az előző része.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások