Myst V PC-re már ősszel

Myst V PC-re már ősszel

2005. január 15. 13:04, Szombat
A Ubisoft bejelentette a Myst V: End of Ages című játékát, ami PC-re és Macintoshra fog megjelenni 2005 őszén. A fejlesztésért a Spokane érdekeltségű Cyan Worlds csapat felelős, ugyanazok, akik a sorozat első két részét is készítették.

A Ubisoft bejelentette a Myst sorozat befejező, ötödik tagját. A kaland ott kezdődik majd, ahol az eredeti történet véget ért. A készítők bejelentették azt is, hogy a Myst and Riven: The Sequel to Myst által elindított eposz ezzel a résszel végérvényesen befejeződik, lezárva ezzel a franchise jövőjét. A megjelenő játékban a történet és a játékmenet az eredeti Mystet követi, s a játékosoknak lehetősége lesz helyrehozni az elveszett D'ni birodalmat. Akik nem most veszik kezükbe először a sorozat darabját, azoknak a fejlesztők szerint ismerős lesz a játékmenet. Sikeresen kell navigálni a 3D világban, felfedezni a teljesen interaktív környezetet és idegtépő feladványok megoldására is kényszerülhet a játékos.

Klikk ide!

"A Myst V: End of Ages a Myst történeti szálát követi egészen a végkövetkeztetésig, lezárva ezzel az Age of Myst könyvet" - mondta Rand Miller a Cyan World igazgatója. "Hogy befejezhessük a Myst élménykört, megragadtunk az ötletek közül valami régit és újat is. Az új a kezelőfelület és a technológia fejlesztése, a régi pedig a visszatérés az egyszerű felfedezéshez, ami annyira csodálatossá tette a Mystet."

Az eredeti rész a 90-es évek közepén jelent meg és külön műfajt teremtett a számítógépes játékok között, elmerítve a játékosokat egy fantasztikus világban, melyet egy forradalmian új grafikai motor által mutattak meg, a lenyűgöző játékmenetet nem is említve. A Myst mindenidők legtöbb példányban eladott PC játéka volt, mindaddig, míg az Electronic Arts Sims sorozata meg nem fosztotta ettől a címtől 2002-ben.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások