Sun-Oracle szövetség

Sun-Oracle szövetség

2005. augusztus 28. 19:39, Vasárnap
A Database Packs, elnevezésű csomag tartalmazza az Oracle Database 10g-s verzióját, a Sun StorEdge 3310 háttértároló rendszerét, egy AMD Opteron processzoros Sun Fire x64 szervert Solaris 10 vagy hagyományos disztribúciójú Linux operációs rendszerrel - írja az eWeek.

A két cég azt ígéri, hogy a kis és közép vállalkozások ajánlatuk révén alacsony áron juthatnak céges szintű megbízhatósághoz. "Mindkét vállalat felismerte, hogy nagy az igény adatbázis megoldásokra ebben a szektorban" - nyialtkozta Willie Hardie, az Oracle adatbáziskezelő részlegének marketing vezérigazgatója. "Az új közös termék pont egybe esik azzal, amin már évek óta dolgozunk, vagyis hogy megerősítsük elkötelezettségünket a kis és középvállalkozások piaca felé."

"Amíg az ipar úgy tekintett hosszú múltra visszatekintő kapcsolatunkra, mint a nagy vas és a vezető adatbázis-technológia képviselőjének házasságára, addig valóság az, hogy tovább növeljük jelenlétünket az egyre terjeszkedő x64 szerverpiacon" - mondta Stephen Borcich, a Sun kapcsolattartásért felelős marketing-alelnöke a cég sajtóközleményében.

Fred King, a technikai szövetségekért felelős igazgató szerint, a középvállalkozások piaca a legnagyobb üzleti lehetőség manapság. King támogatja a Sun és az Oracle együttműködésének kiszélesítését. A vezető beosztású szakember úgy véli, az SQL szerverekkel foglalkozó viszonteladók várhatóan elpártolnak a Microsofttól, de legalábbis a Sun-Oracle megoldását is felveszik kínálatukba - írja az IT News.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások