Újabb véres játékadaptáció a horizonton

Újabb véres játékadaptáció a horizonton

2005. szeptember 8. 18:00, Csütörtök
Hollywoodban biztosra mennek. Úgy vélik, hogy ha egy történet sikeres volt más műfajban (legyen az játékprogram, könyv vagy képregény), akkor a filmvásznakon is sikert kell aratnia. És többnyire nem is tévednek, hiszen a rajongók kíváncsiak kedvencük újabb kalandjaira. Persze akadnak kivételek is. Ilyenek Uwe Boll filmjei.

Most újabb adaptációt jelentettek be. A Midway sikerprogramjára, az akció-horror The Suffering című játékra az MTV Films csapott le. A játékból eddig világszerte több mint 1,5 millió darabot adtak el, és már készül a folytatása is.


A történet főszereplője Torque, az Abott megyei fegyintézet új lakója. A férfi a vádak szerint különös kegyetlenséggel és szadizmussal gyilkolta le családtagjait, feleségét és két gyerekét. Ám ő ebből semmire sem emlékszik. Nem sokkal megérkezése után különös dolgok kezdenek történni. Sikolyok, furcsa hangok rázzák meg a börtön falait. A világítás elmegy, a cellaajtók kicsapódnak. Torquet kilépve szörnyű látvány fogadja: mindenhol vér és hullák. Nincs más választása, elindul megkeresni a kijáratot.

A film szereplői és rendezője egyelőre ismeretlen. A Midway nem aprózza el, hiszen a The Suffering mellett filmet készítenek legújabb FPS-ükből, az Area 51-ből valamint John Singleton's Fear & Respectből is.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások