Mark Ruffalo kapós lett

Mark Ruffalo kapós lett

2005. szeptember 16. 16:17, Péntek
Mark Ruffalo 2004-ig nem volt valami feltűnő jelenség Hollywoodban. Olyan, anyagilag bukásnak számító filmekben szerepelt, mint a Nyílt seb, A fegyverek szava vagy Az utolsó erőd.

Aztán jött a váltás és hirtelen mindenki felfigyelt Ruffalo tehetségére. Ezt olyan filmekben bizonyította, mint Az élet nélkülem, a Collateral - A halál záloga és az Egy makulátlan elme örök ragyogása.

A hírek szerint a Phoenix Pictures is lecsapott a felkapott sztárra és leszerződtették legújabb filmjük, a The Brass Wall főszerepére. A David Kocieniewski, a New York Times riporterének tollából származó krimi története szerint a Ruffalo alakította zsaru beszivárog a hírhedt Lucchesi családba. Feladata: megtalálni egy helyi tűzoltó gyilkosát. Ám nyomozásai során rájön , hogy a tettes nem a család egyik tagja, hanem egy magas beosztású rendőrtiszt fia. Ezen tudással a birtokában azonban élete is veszélybe kerül.


Jennifer Aniston vőlegényeként a Rumor Has It-ben

A Phoenix ezen kívül még két filmben szerepelteti a színészt. Az első az All the King's Men, mely egy 1949-es dráma feldolgozása. Olyan színészek partnere lesz, mint Anthony Hopkins és Sean Penn. A film december 16-án kerül a mozikba. A másik David Fincher Zodiac című thrillerje, mely Chronicles néven is megtalálható a neten. Ennek bemutatója egyelőre nem ismert.

A rajongók azonban nem maradnak Ruffalo-mentesen az év végén sem. A héten kerül mozikba Amerikában a Reese Witherspoonnal készített Just like Heaven című romantikus vígjáték. December 25-én pedig Jennifer Aniston és Kevin Costner partnere lesz a Rumor Has It című - mily meglepő - romantikus vígjátékban.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban