Újabb ázsiai remek amerikai szájíz szerint

Újabb ázsiai remek amerikai szájíz szerint

2005. október 18. 22:31, Kedd
Nemrégiben számoltunk be róla, hogy az Oscar-díjas Renée Zellweger is belépett azon színésznők táborába, akik egy Ázsiában kultuszfilmnek számító horror amerikai változatában vállaltak főszerepet.

A szem című film hazájában eddig két részt ért meg. A New Line, bízva az első feldolgozás sikerében, lecsapott a film folytatására, A szem 2-re is. Joey-t elhagyja a barátja, ezért öngyilkosságot kísérel meg. Félúton a halál felé, a fiatal nő mellett halott emberek jelennek meg. A kórházban megmentik az életét, és ő megkönnyebbülten fogadja az új lehetőséget.

Ám teljesen összezavarodik, amikor rájön arra, hogy gyereket vár volt barátjától. Ráadásul egyre furcsább dolgokat észlel maga körül, idegen emberek tűnnek fel váratlanul, nemcsak az ő közvetlen közelében, hanem más terhes nők mellett is. Joey még nem sejti, hogy halálközeli állapotából egy ijesztő képességet hozott magával - látja a halottak szellemeit. A lány kezdi elveszíteni a kontrolt maga felett, nem érti, hogy miért nem látja a többi ember az őt üldöző rémisztő alakokat, és retteg attól, hogy mit akarnak tőle, és magzatától.

A készítők egyelőre ismeretlenek, ahogy a szereplők is. Az eredeti horror idehaza már elérhető DVD-n.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások