Uwe Boll kezében a Postal

Uwe Boll kezében a Postal

2005. október 25. 18:42, Kedd
Az újabb áldozat a világszerte több millió példányos eladással és rengeteg országban tiltólistára került Postal. A játék brutalitásával aratott sikert a játékosok körében.

Az eddig két részt és egy kiegészítőt megért sorozat szinte semmiről nem szól. A játék lényege az ellenfelek minél brutálisabb kivégzése. Az első rész még amolyan Diablo-klón volt: felülnézetes akciólövölde. A második és a kiegészítője már az FPS-stílusba tartozott.


Uwe Boll az Alone in the Dark forgatásán

Uwe Boll Németország és a világ egyik leggyengébb rendezője. Olyan "filmekkel" a háta mögött, mint a House of the Dead vagy az Alone in the Dark, csoda, hogy egyáltalán még megbízik benne valaki. A fejlesztő Running with Scissors azonban 10-15 millió dollárért átadta a feldolgozás jogát Uwe Bollnak azzal a feltétellel, hogy 2006 végére elkészül a film. A játékforgalmazó ugyanis 2007-ben, a sorozat 10. évfordulóján akarja bemutatni a "produkciót".

Boll nagyon bízik a filmjében. "A Postal filmváltozatát úgy kell majd elképzelni, mintha a Ponyvaregényt összegyúrnánk az Összeomlással." Ez azért elég kemény kijelentés egy olyan embertől, aki eddig négy filmet rendezett. Abból három rajta van Minden Idők 100 Legroszabb Filmjének listáján, a Bloodrayne-t pedig csak DVD-n forgalmazza majd a Lions Gate stúdió.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások