A Spy Hunterből is film készül

A Spy Hunterből is film készül

2005. november 9. 17:10, Szerda
Újabb adaptáció a láthatáron. Ezúttal azonban - akárcsak a Halo esetében - úgy tűnik, tényleg jó kezekbe került a feldolgozás.

Az 1983-as klasszikus filmváltozatát ugyanis az akcióguru, John Woo rendezi. Woo olyan filmekkel írta be magát az akciófilmek történelemkönyvébe, mint az Ál/Arc vagy a Rés a pajzson. A történet az egykori F-15-ös vadászpilóta, Alec Sects kalandjait mutatja be. Alec csatlakozik egy kormányügynökség, a Nemzetközi Kémelhárítás (IES) egyik elit csoportjához, a Spy Hunterekhez. Kísérleti autójával, a G-6155 Interceptorral és társaival egy NOSTRA International fedőnevű szervezet és vezetője, Daemon Curry világuralmi terveit kell megakadályoznia.

A Szikla filmes karrierjében ez lesz a második adaptáció. A hamarosan hazánkban is mozikba kerülő Doom azonban eléggé megosztotta a közönségét. Most megkapja az újabb lehetőséget, hisz Alec Sects szerepében igazán nagy lehetőséget kapott. És ha ez sem jön be, még mindig ott van a rajzfilmfigura Johnny Bravo filmváltozatának főszerepe.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások