Részletek a Splinter Cell 4-ből

Részletek a Splinter Cell 4-ből

2005. november 23. 03:33, Szerda
Az internet sűrűjében új információk kerültek fényre a Splinter Cell érkező negyedik részével kapcsolatban.

A játékot 2008-ban kezdjük, tehát egy évvel azt követően, ahogy a Chaos Theory eseményei befejeződtek. Sam Fisher a korábban már részletezett bűneiért 20 év letöltendő börtönbüntetést kapott, és az egyik ilyen végrehajtó intézetben tengeti mindennapjait. A játék kezdetén éppen a börtönből szökést kísérli meg főhősünk, mellé szegődik egy Jamie Washington nevű rabtárs, aki mellesleg a John Brown hadsereg tagja. A szökés kulcsa egyébként az ügyes lopakodás és a biztonsági kamerák kijátszása lesz. Persze ismét ki kell használnunk az árnyékos részeket, hogy hang nélkül túljussanak az őrökön.

Amint sikerül a szökés Sam visszamegy Washingtonba, és megismerkedik néhány új szereplővel, akik a játék során segíteni fogják az előrejutásban. Közöttük lesz Emile Dufraisne, aki a John Brown sereg vezetője, valamint helyettese Carl Moss és a vegyi szakértő, Enrica Villablanca is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játéksorozat negyedik részét a számtalan új környezet, a feljavított és továbbfejlesztett, valamint vadonatúj mozgások, új fegyverek, különféle speciális eszközök és fantasztikus játékmenet jellemzi. Teljesen új játékmenetet is ígérnek, de a pontos részleteket és további jellemzőket egyenlőre még nem árultak el. A nem kevés marketingérzékkel is megáldott kreatív igazgató Daniel Berube azt nyilatkozta, hogy "a fejlesztés ezen korai szakaszában még nem akarunk túl sok mindent elárulni, de az új Splinter Cell egy olyan játék lesz, amellyel még nem találkozhattunk".

A játék a megjelenítéshez ugyanazt a motort fogja használni, amely segítségével a Chaos Theory szinten minden játékost levett a lábáról. Daniel Berube állítása szerint a Splinter Cell 4-ben megjelenített környezet sokkal inkább valósághűnek fog látszani, mint a Metal Gear Solid 4-ben.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások