Újabb Tarantino-klasszikus DVD-n

Újabb Tarantino-klasszikus DVD-n

2005. november 24. 19:27, Csütörtök
A Ponyvaregény (december 1.) után december 15-én DVD-n és videón, tékában és boltban egy napon jelenik meg a következő Tarantino klasszikus az Alkonyattól pirkadatig.

A Quentin Tarantino, George Clooney, Harvey Keitel és Juliette Lewis főszereplésével és Robert Rodriguez rendezésében készült road-horror igazi klasszikusnak számít. A mára már trilógiává bővült horror első része most először jelenik meg idehaza DVD-n!A hírhedt Gecko fivérek Amerika legveszedelmesebb bűnözői közé tartoznak. Az FBI minden erejét bevetve igyekszik őket kézre keríteni. A rejtélyes Carlos a mexikói határ túloldalán menedéket biztosítana számukra. A legjobbkor tűnik fel a mexikói vakációzásra lakókocsizó Fuller család. A Gecko testvérek elrabolják Fullerékat, de megígérik, amint a Carlossal megbeszélt randevújuk realizálódik, szabadon engedik őket. A találkozó színhelye a legvadabb kocsma Mexikóban, a Titty Twister. A kocsma tele van kétes, vad figurákkal. Egyszer csak valami döbbenetes dolog történik, s elszabadul a pokol.

A VHS csak a filmet tartalmazza majd, míg a DVD-n a következő extrák lesznek megtalálhatóak: audiokommentár (Tarantino + Rodriguez), bakik, így készült, kimaradt jelenetek, A kulisszák mögött (On the Set).

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások