A Ubisoft a Nintendo Revolutionra koncentrál

A Ubisoft a Nintendo Revolutionra koncentrál

2006. április 18. 13:38, Kedd
A világ egyik legnagyobb játékkiadója, a Ubisoft bejelentette, hogy kizárólag a Nintendo új konzoljára fejleszti Red Steel néven futó FPS-ét.

Az új játék napjaink Japánjában játszódik. A játékosoknak módjukban áll mind az ősi kardművészet, mind a modern hadviselés adta lehetőségeket kihasználni portyáik során. "Örömmel tölt el minket, hogy bejelenthetjük ezt az igazán izgalmas és új franchise-t, és meggyőződésünk, hogy a Red Steel igazi kötelező darab lesz a Revolution megjelenésekor" - nyilatkozta cége sajtóközleményében Serge Hascoet, az alkotói folyamatok igazgatója. "Szorosan együttműködünk a Nintendóval, hogy a forradalmian új vezérlő minden előnyét kiaknázhassuk, és olyan lenyűgöző élvezetet nyújtsunk, ami csak a Revolutionön lehetséges."

A Red Steellel legkorábban májusban, a Los Angeles-i E3 játékkiállításon találkozhat a nagyközönség. Az ígéretek szerint napjaink akciófilmjeinek stílusjegyeit és hangulatát hordozza majd magában az új játék.

"A Nintendo örömmel fogadta, hogy a Ubisoft Red Steelje is a Revolution indulóválasztékához tartozik majd. A játékipar jó néhány újító és méltán elismert játékot köszönhet a Ubisoftnak, és amit eddig láttunk a Red Steelből azt mondatja velünk, hogy remek Revolution-darabbal állunk szemben" - fogalmazott Reggie Fils-Aime, a Nintendo amerikai részlegének értékesítési és marketingigazgatója a Gaming Horizon oldalán.

Az Ubisoft nagyon sikeres kiadó, elég csak a Splinter Cellre vagy a Raymanre gondolni, amelyekből több mint 15 millió darab talált gazdára világszerte. A Prince of Persia franchise-hoz kötődő értékesítés pedig egymagában meghaladta a 8 millió példányt. A fejlesztő várhatóan több részletet is felfed majd új játékával kapcsolatban az elkövetkező hónapokban. A Nintendo pedig az E3-on készül bemutatni Revolution konzolját és annak sokat méltatott vezérlőjét.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások