Véget ért a mutánsuralom

Véget ért a mutánsuralom

2006. június 5. 14:54, Hétfő
Amerikában véget ért a mutánsok uralkodása. A hétvégén a legtöbben a Vince Vaughn - Jennifer Aniston páros nevével fémjelzett Szakíts, ha bírsz című romantikus vígjátékra váltottak jegyet.

Úgy tűnik több rekordot nem dönt meg a mutánstrilógia záródarabja, az X-Men: Az ellenállás vége. A sok akcióban, illetve komolyabb hangvételű filmben megcsömörlött nézősereg ezúttal egy romantikus vígjátéknak szavazott bizalmat.

Így az ellen-Mr. és Mrs. Smith-nek is felfogható Szakíts, ha bírsz premierjének hétvégéjén rögtön az élen nyitott. Az 52 millióból készült filmtől azonban nem túl szép a 38 milliós kezdés, hiszen utoljára ekkora ingyenreklámot (a két főszereplő, Vince Vaughn és Jennifer Aniston a forgatás alatt jöttek össze) a Mr. és Mrs. Smith kapott.


Nem láttad Bradet?

Miután a fiú és a lány találkoztak és egymásba szerettek, összeköltöznek, hogy boldogan éljenek, amíg el nem kezdenek egymás agyára menni. Az egyik komolyabb vita szakítással végzõdik, ám Brooke és Gary kénytelenek együtt maradni. A lakás hadszíntérré változik és különbözõ taktikák, praktikák és kitolások terepe lesz, ahol az elõzõ pasik és nõk, a jóbarátok és különféle idegenek avanzsálnak taktikai tanácsadókká, és rukkolnak elõ változatos haditervekkel.

Második helyre csúszott vissza a már említett mutáns-film, az X-Men: Az ellenállás vége, mely hatalmas, 66%-os bevételcsökkenésével a hétvége vesztese. A 210 milliót azért még visszahozza, a világ többi részéről pedig keményen termeli a profitot. tartja harmadik helyét a Túl a sövényen című animációs film, mely a Hatodik érzék óta az első Bruce Willis film, mely hazájában átlépte a 100 milliós bevételt.


Enyém a világ!

Negyedik A Da Vinci-kód, mely eddig 172 milliót gyűjtött be. Őt Tom Cruise és a Mission: Impossible III követi, mely a mostani hétvégén alig 4 milliót gyűjtött. Ezzel az eredménnyel bizony esélytelennek látszik összeszedni azt a 30 milliót, mely a nullszaldóhoz szükségeltetik. Hatodik a Poseidon, melyről hamarosan kritikánk is olvasható.

Hetedik az RV, mely szép csendben termeli a dollármilliókat. Nyolcadik a See no Evil, míg a kilencedik helyen az An Inconvenient Truth áll. A sort a Just my Luck zárja.


Beszáguldunk az életedbe!

A héten rég látott választék tárul majd a mozirajongók szeme elé. A legnagyobb sikerre - természetesen - a Pixar legújabb animációs filmje, a Verdák az esélyes. De a 2006.06.06-án bemutatásra kerülő Omen is szépen muzsikálhat a kasszáknál. És akkor ne felejtsük ki a sztárokkal telezsúfolt (Meryl Streep, Kevin Kline, Tommy Lee Jones, John C. Reilly, Woody Harrelson és Lindsay Lohan) új Robert Altman vígjátékot, A Prairie Home Companion-t.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban