Rob Zombie rendezi az új Halloweent

Rob Zombie rendezi az új Halloweent

2006. június 6. 09:00, Kedd
Rob Zombie új filmet készít. Az 1000 halott háza és The Devil's Rejects direktora ezúttal igazi klasszikust támaszt fel, hiszen őt bízták meg az új Halloween-film elkészítésével.

Rob Zombie mindig is különös jelenségnek számított a zeneiparban. Azután átnyergelt a filmek világába, ahol egyedi látásmódú trash-horrorjaival szerzett számottevő rajongót.

Most igazi "sikerfilmben" bizonyíthatja rátermettségét. A Dimension Films ugyanis őt kérte fel az új Halloween-film rendezői, írói és zeneszerzői posztjaira. Zombie szeretné egy teljesen új alapokra helyezett filmet készíteni. Ez azt jelenti, hogy nem folytatás lesz, hanem - mint például a Batman: Kezdődik! esetében - egy teljesen új vonalon indulnak el a készítők.

Az biztos, hogy ismét Michael Myers lesz a gonosz. A stúdió 2007 októberében szeretné a mozikba küldeni a filmet. "Hatalmas rajongója vagyok John Carpenter művének!" - nyilatkozta Zombie. "Megjelenése óta figyelemmel követem a sorozatot és nagy örömmel vettem a felkérést. Szeretnék egy, a széria hírnevéhez méltó epizódot készíteni."

A filmet jövő októberben mutatják be az amerikai mozik.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban