Itt a Jackass 2 előzetese

Itt a Jackass 2 előzetese

2006. június 15. 23:03, Csütörtök
Hamarosan újból visszatér a mozikba a néha eszelős dolgokat művelő Johnny Knoxville és csapata. A Jackass: Number Two előzetese ma vált elérhetővé. Aki úgy gondolta, hogy már minden "poént" ellőttek a Vadbarmok, az vessen egy pillantást a trailerre.

Ki hitte volna, hogy a baromságokból ilyen jól meg lehet élni?! Márpedig Johnny Knoxville és csapata hülyeségeiknek köszönheti hírnevét.

Ők voltak ugyanis az elsők, akik a tévékamerák előtt mindenféle őrültséget műveltek. Nevüket szinte mindenki ismeri a világon: Jackass. A Vadbarmok sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy mozifilm is készült őrültségeikből. Személy szerint én iszonyatosan sokat nevettem a "mutatványaikon" (érdekes mód azt a részt nem bírtam megnézni, mikor a papírral vagdosták egymást), így nagyon reménykedtem egy folytatásban. És lőn, végre közeleg a bemutató napja!

Klikk ide! Klikk ide!

Amerikában szeptember 22-én lesz a folytatás, a Jackass: Number Two bemutatója, melyben eddig soha nem látott poénokkal találkozhatunk. Legalábbis az itt megtekinthető előzetes alapján, mely - egyedi módon - a lehúzó kritikákkal kezdődik. Aztán Knoxville kiáll egy bika ellen, de egy autós foghúzásba is bepillantást engednek a Paramount marketingesei.

A folytatás őrült jeleneteiben ismét kiveszi részét az egész csapat. Johnny Knoxville mellett Bam Margera, Ryan Dunn, Steve-O, Jason "Wee Man" Acuña, Chris Pontius, Preston Lacy, Dave England és Ehren McGhehey is bemutatják saját kis ostobaságaikat.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban