Trilógiává bővül A rózsaszín párduc

Trilógiává bővül A rózsaszín párduc

2006. június 22. 11:55, Csütörtök
Bár Steve Martin Clouseau felügyelője nem aratott osztatlan sikert, a stúdió mégis lát benne fantáziát. A komikus egyből két folytatásra is szerződött, így a XXI. századi A rózsaszín párduc trilógiává bővül.

A nem túl sikeres A rózsaszín párduc fogadtatása ellenére a készítők nem keseredtek el. A világszerte összesen közel 160 millió dolláros bevétel nem túl jó teljesítmény, bár ez közel a duplája a gyártási költségeknek.


A Pókember 100 év múlva

Így a producerek rögtön léptek és további két filmre szerződtették Steve Martint, aki így trilógiává bővíti a XXI. századi Clouseau felügyelő nyomozásait. Az első részből megismert karakterek (Kevin Kline, Jean Reno, Emily Mortimer) a további epizódokban már nem térnek vissza. Az új szereplők közül egyelőre csak egy újabb énekesnő, az S Club 7-ben daloló Rachel Stevens neve ismert.

Az azonban igen, hogy a Tucatjával olcsóbb rendezője, Shawn Levy szintén kikerült a stábból. Helyét a Kidobós - Sok flúg disznót győz direktora, Rawson Marshall Thurber veszi át, aki Mike Saltzmannal karöltve a forgatókönyvért is felel majd.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások