Megérkeztek a Grindhouse plakátjai

Megérkeztek a Grindhouse plakátjai

2006. augusztus 9. 22:05, Szerda
Az igazi filmrajongók bizonyára tűkön ülve várják Quentin Tarantino és Robert Rodriguez újabb közös munkáját. Addig is - mintegy étvágygerjesztőként - a Dimension Films marketingosztálya megjelentette az első hivatalos Grindhouse-posztereket.

Amint arról már mi is többször beszámoltunk, Quentin Tarantino és Robert Rodriguez újabb közös filmet forgatnak. A Grindhouse kapcsán rengeteg pletyka és híresztelés látott már napvilágot és sokan a projekt halálhírét is keltették.

Ám, ahogy a mondás tartja, akinek halálhírét keltik, az bizony sokáig él. És ez - szerencsére - így van ezzel a filmmel is. Ennek legjobb példája a mai napon a Dimension Films marketingesei által közzétett három plakát.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Grindhousekét, egyenként 60 perces fejezetből fog állni. Az első filmet Rodriguez jegyzi. A Planet Terror egy zombifilm lesz, ám a történetről egyelőre semmi nem szivárgott ki. Tarantino 60 perces "szösszenete" egy, a rendező nevéhez méltó trasher film lesz Death Proof címmel.

A film igazán attól lesz egyedi, hogy a két fejezet közötti szünetben ál-előzeteseket és reklámokat láthatunk majd. A Grindhouse szerepeiben igazi világsztárok tűnnek majd fel, hiszen Kurt Russell, Rosario Dawson, Marley Shelton, Freddy Rodriguez és Josh Brolin is a szerencsés kiválasztottak közé tartoznak.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások