Ace Ventura fia is nyomoz

Ace Ventura fia is nyomoz

2006. augusztus 21. 10:23, Hétfő
A maszk után újabb Jim Carrey filmet készülnek elrontani. Az Ace Ventura ugyanis trilógiává bővül, de a harmadik részben nem az Állati nyomozó lesz a főszereplő.

Rókabőr, rókabőr, rókabőr. Ez a három szó jutott eszembe, amikor a következő hírt meghallottam. Talán nem jó pont egyesek szemében, de nekem kifejezetten tetszik az Ace Ventura két része.

Épp ezért szomorúan vettem tudomásul, hogy a pénzéhes producerek A maszk és a Dumb és Dumber után újabb Jim Carrey film "hírnevét" készülnek lenullázni. Az állati nyomozó filmes kalandjai ugyanis trilógiává bővülnek.


Az igazi Majomember

A hírek szerint az egyelőre még cím nélkül új Ace Ventura epizód középpontjában az állatimádó, furcsa hajú Ace fia áll majd. A csemete épp annyira imádja az állatokat, mint neves apja és ezért elhatározza, hogy követi az öreget.

A maszk fia példáján okulva már előre félek az elkészült produkciótól. Bár a készítők arra hivatkoznak, hogy jó lesz a történet meg minden, de számomra a gumiarcú Jim Carrey játéka tette emlékezetessé a filmeket, nem pedig az elrabolt delfin vagy denevér "története". Carrey pedig biztos nem fog visszatérni Ace Ventura szerepében.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások