Will Ferrell folytatja

Will Ferrell folytatja

2006. szeptember 20. 09:36, Szerda
Will Ferrell karrierje csúcsán van, hiszen filmjei sikeresek. A komikusba pénzt beleölni biztos befektetés, így sorra jelentkeznek a producerek a "kegyeiért". Így vetődött fel két korábbi filmje, a Mi a manó? és a Sulihuligánok folytatásának lehetősége.

Ferrell jelenleg a héten végre hazánkban is bemutatásra kerülő Taplógázzal arat hatalmas - és sokak által meglehetősen irigyelt - anyagi sikert.

A komikus ázsiója nagyot emelkedett Hollywoodban és állandó melékszereplőből sikeres főszereplővé avanzsált. Ferrellbe pénzt ölni biztos befektetés, hiszen eddig mindössze a Földre szállt boszorkány aratott mérsékelt sikert. Így régi producerek bukkantak fel a színész életében.

Először is itt van Toby Emmerich, aki a hazánkban anno csak DVD-n megjelent, ám Amerikában hatalmas sikert aratott Mi a manó? producereként elárulta, hogy szívesen folytatná a karácsonyi vígjátékot. "A rendezést Kent Alterman már el is vállalta. A második részt csak Willel a főszerepben tudjuk elképzelni".

Ám Ferrell - ahogy ő nyilatkozta - "megölte a Mi a manó? 2-t". Viszont a 2003-as Sulihuligánok folytatásán jelenleg is dolgozik. "Épp a történetet írjuk. Igen, ezt a filmet elképzelhető, hogy folytatom."

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások