Van képünk hozzá: Live Free or Die Hard

Van képünk hozzá: Live Free or Die Hard

2006. október 2. 18:01, Hétfő
Végre megérkeztek az első képek a Bruce Willis főszereplésével készülő Drágán add az életed sorozat legújabb részéből, mely a Live Free or Die Hard címet viseli.

Kisebb szünet után a "Van képünk hozzá"-rovat kezd magára találni. Alig tettük ugyanis közzé az első Harry Potter és a Főnix Rendje képet, máris itt van egy másik blockbuster első képsorozata.

Bruce Willis neve mára szinte egybeforrt az atlétatrikós John McClane alakjával. Legnagyobb sikereit és karrierjének indulását is a Die Hard-sorozatnak köszönheti. Ám idővel a színész nevének "ragyogása" eléggé megkopott és talán - ahogy Sylvester Stallone is - úgy érezte, ideje visszatérni a gyökerekhez.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A negyedik epizód a Live Free or Die Hard (hazánkban tuti valami Most már aztán tényleg drágán add az életed!-re fordítják) címet kapta. Ebben John McClane olyan internetes terroristák ellen veszi fel a küzdelmet, akik az Egyesült Államokban a Függetlenség Napján, július 4-én akarják megindítani támadásukat az USA számítógépes rendszere ellen.

A további szerepekben Justin Long és Maggie Q láhatók majd. McClane 2007. június 29-én tér vissza a mozikba.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban