Újabb poszterek a neten

Újabb poszterek a neten

2006. október 4. 23:04, Szerda
Tegnap két blockbuster hivatalos plakátja került fel a netre. Az első a Nicolas Cage főszereplésével készülő képregénymozi, a Ghost Rider a másik pedig egy újabb akció, a Knight Rider.

Kezdjük talán Mr. Cage filmjével. Az egykor szebb napokat is megélt színészre bizony ráférne a siker, hiszen az utóbbi időben mind a World Trade Center, mind pedig a The Wicker Man a várakozások alatt teljesített. Cage először személyesít meg képregényhőst, így elég nagy várakozás övezi a produkciót.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A történet szerint Johnny Blaze sikeres kaszkadőr, aki - hogy megmentse haldokló apját - eladja a lelkét Mephistophelesnek és elszakad élete szerelmétől is. Évekkel később újabb üzlet van kilátásban: Mephistopheles visszaadná lelkét, ha Johnny elvállalja, hogy ő lesz Ghost Rider, a túlvilág rettegett ügynöke és segít Blackheart elpusztításában.

A Knight Rider filmfeldolgozásától - őszintén szólva - kicsit tartok. Már a plakáton virító új K.I.T.T. sem emlékeztet az igazira, sokkal inkább a kétes minőségű Knight Rider 2000-re. Egyes pletykák szerint a film főszereplője Paul Walker lesz, ám ezt a szőke sztár eddig nem erősítette meg. A film története a sorozat első részeire alapul.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban