Rambo IV: In the Serpent's Eye infók

Rambo IV: In the Serpent's Eye infók

2006. október 10. 12:53, Kedd
Hamarosan, január elején megkezdődik a végleges címet kapott Rambo IV: In the Serpent's Eye forgatása. Sylvester Stallone talán utolsó esélyét kapta meg a kiöregedett akcióhős címszerepében.

Sylvester Stallone karrierje érdekes íveket ír le. Még a '80-as években Stallone és Schwarzenegger vetélkedésétől volt hangos a filmipar. Egyre másra árasztották el a piacot mai napig klasszikusnak számító akciófilmjeikkel.

A képzeletbeli versenyben azonban nem lehet egyértelmű győztest hírdetni. A '90-es években ugyanis új akciósztárok tűntek fel és a két öreg neve megkopott. Arnie ki is szállt az iparból, ám Szilveszteri Szalonna barátunk maradt - és lecsúszott a B-kategória aljára. Persze közben akadtak értékes produkciói (például Copland és nekem a D-Tox is nagyon bejött), de azért többnyire videótékákról vigyorgott vissza a képe.

És ilyenkor szokott Sly kettő, klasszikus karakteréhez fordulni. Most is így tett, hamarosan jön a mozikba a Rocky Balboa és januárban megkezdődik a Rambo IV forgatása is.

Mivel az ökölvívó hatodik menetéről már mindent leírunk, így nézzük, mi a helyzet a végleges címet kapott Rambo IV: In the Serpent's Eye háza táján. Nos, a történet végre végleges formát kapott. A forgatókönyvért egyébként maga Stallone tehető majd felelőssé.

Rambo visszavonult - már megint. Ám egy felkérésre - ismét - nem tud nemet mondani. Egy csapat keresztény, emberi jogokért harcoló misszionárius béreli fel őt, hogy védje meg szállítmányukat egy esetleges támadástól. Az ellátmány Burma éhezőihez megy, a misszió során azonban pár megbízóját fogjul ejtik könyörtelen harcosok és természetesen ismét Rambora vár a feladat, hogy megmentse őket.

Nem Oscar-díjas, de talán még jól is elsülhet a dolog.

Listázás a fórumban