Ali G harmadszor is visszatér

Ali G harmadszor is visszatér

2006. november 1. 16:52, Szerda
Bizonyára sokaknak idegenül cseng Sacha Baron Cohen neve. Az angol humorista olyan karaktereket adott a világnak, mint Ali G vagy Borat. Ám van még egy szerepe, aki megér egy misét: ő Bruno, a meleg osztrák riporter.

A nagyközönség számára Ali G néven világhírűvé vált Sacha Baron Cohen humoráról megoszlanak a vélemények, ám az tény, hogy a nagyközönség imádja őt. Ezt ékesen bizonyítja legújabb mozijának sikere. A Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika után most harmadik "személyisége" is mozifilmet kap.

A rapper Ali G és a riporter Borat mellett ugyanis a humorista mostanság Bruno, a meleg osztrák riporter szerepével hódít. A homoszexuális "férfi" rendszeresen jár divatbemutatókra, saját magát pedig csak az "Osztrák fiatalság televíziós hangjaként" aposztrofálja.

A jelenleg Bruno munkacímen futó projektért hatalmas csata folyt, a győztes pedig az Universal stúdió lett. A szerződés értelmében 42 millió dollárt fizetnek a forgalmazási jogokért és 25 milliót a gyártási költségekre.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban