Újabb Cisco beruházás Magyarországon

Újabb Cisco beruházás Magyarországon

2006. november 29. 14:36, Szerda
A Cisco bejelentette, hogy tovább bővíti Magyarországról végzett ügyfélszolgálati tevékenységét.

A budapesti Technológiai Támogató Központ (Technical Assistance Centre - TAC) 2005. áprilisi megnyitója után a Cisco most új szerviz-központot nyitott Szombathelyen, ahol a Cisco hardvereszközök javításához és fejlesztéséhez kapcsolódó technikai szolgáltatásokat végzik. Az új központ üzemeltetése a Jabil Circuit Magyarország Kft.-vel közösen történik.

A szombathelyi központban javítás, tesztelés, minőségtervezés, valamint az ezt támogató folyamat-menedzsment és beszerzési tevékenység történik, és innen szolgálják ki a Cisco európai, oroszországi, FÁK-államokbéli, közel-keleti és afrikai ügyfeleit. "A szervizközpontban dolgozó magyarországi munkatársak szakértelmével és tapasztalatával felvértezve bizonyosak vagyunk abban, hogy meg tudunk felelni az igen magas szintű ügyféltámogatási normáinknak. Ez a lépés egyben jelzi a Cisco elkötelezettségét azon országok gazdaságának fejlesztése mellett, amelyek a technológiai fejlesztést versenyhelyzetük javítására használják fel" - mondta Richard Justice, a Cisco alelnöke.

"A mai bejelentés jól példázza, hogy a Cisco mint nemzetközi cég miként tud hozzájárulni a magyar gazdaság fejlesztéséhez. 1995 óta a Cisco számos különböző tevékenységet hozott Magyarországra az oktatás, a gyártás és a szolgáltatások területén egyaránt. Partnereivel a cég új munkahelyeket teremt és hozzájárul a tudásalapú gazdaság kiépítéséhez is. A Jabillal közös beruházás azt bizonyítja, hogy a két vállalat bízik abban, hogy a befektetésük jó helyen van, vagyis bíznak Magyarországban. " - tette hozzá Merényi Miklós, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium nemzetközi gazdasági kapcsolatokért felelős szakállamtitkára.

"A Jabil és a Cisco nemzetközi együttműködése több mint nyolc éves múltra tekinthet vissza. 2002-ben kezdtük meg Cisco eszközök gyártását tiszaújvárosi gyárunkban, most pedig a szombathelyi szervizközpont megnyitásával tovább bővítjük ezt az együttműködést. A szombathelyi Jabil központban 600 főt foglalkoztatunk és a Cisco-val való együttműködésnek köszönhetően további 50 fővel bővítjük a létszámot" - mondta Galler Károly, a Jabil Circuit Magyarország Kft. - Jabil Global Services ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások