Lesz Beverly Hills-i zsaru IV

Lesz Beverly Hills-i zsaru IV

2006. november 30. 22:56, Csütörtök
Eddie Murphy számos sikertelen mozi után megpróbálkozik a visszatéréssel. Axel Foley bőrébe bújva immáron negyedszer tér vissza Beverly Hills-be. A mozit sajna nem Quentin Tarantino felügyeli, hanem Lorenzo di Bonaventura.

Manapság a '80-as években hatalmas világsztárnak számító színészek sorra veszik elő klasszikus karaktereiket, hogy a jól bejáratott névvel újból visszakerüljenek az A-kategória milliókat hozó táborába. Elég csak Sylvester Stallone Rambo és Rocky filmjeire gondolni.

Eddie Murphy volt a kor egyik legsikeresebb nevettetője. Ám sorozatos bukásai (Showtime, Pluto Nash, Én, a kém) hatására mára alig foglalkoztatja valaki. Az afro-amerikai színész most egyik jól bevált karakterét veszi újra elő.

Ő pedig nem más, mint Axel Foley. A Beverly Hills-i zsaru IV kapcsán egykoron még Quentin Tarantino neve is felmerült, mint lehetséges rendező-producer. Ám ez a tervezet úgy tűnik sajnos nem valósul meg. A produceri feladatokat ugyanis Lorenzo di Bonaventura vállalta magára.

Az úriember neve számomra elég ismeretlenül csengett, ám kicsit jobban rákeresve kiderült, hogy az ő nevéhez fűződik a Kisiklottak, a Négy tesó és a még bemutatás előtt álló Transformers is. Bíztató címek.

A negyedik rész stábját eddig egyelőre a producer és Murphy alkotja. Jelenleg épp a forgatókönyv íróját keresik. A bemutató és a forgatás kezdetének dátuma nem ismert.

Listázás a fórumban