Visszatér a Megtorló

Visszatér a Megtorló

2006. december 2. 10:18, Szombat
A 2004-es A megtorló felemás sikert aratott, ám ez is elég volt ahhoz, hogy folytassák a családja miatt vérbosszút álló hős történetét. Jonathan Hensleigh hajlandó volt pár részletet elárulni a készülő mozifilmről.

A A megtorló filmadaptációja szolid anyagi sikert könyvelhetett el (hazájában épp csak nullszaldós lett, a világ többi táján pedig alig 20 milliót kapart össze), ám a folytatás híre így sem okozott komoly meglepetést. Jonathan Hensleigh, az első rész író-rendezője kapott egy újabb esélyt, hogy az elsőnél egy jobb - és jövedelmezőbb - filmet kreáljon a hazánkban nem túl ismert szuperhős kalandjából."Az első problémák már fel is merültek a filmmel kapcsolatban" - kezdi a rendező. "A Lions Gate szeretne egy látványosabb folytatást készíteni, ám A megtorló 2 büdzséje körülbelül ugyanannyi lesz, mint az első részé volt. Két éve is komoly áldozatokat kellett hoznunk, úgy tűnik jövőre is ez a sors vár ránk."

A hírek szerint Thomas Jane visszatér A megtorló ex-FBI-ügynök, Frank Castle szerepében. A forgatás kezdetének dátuma még nincs kitűzve.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban